Hírek
2024. dec. 11.
Surányi
Surányi
Amikor a Bronz is aranyosan fénylik…
2024. november 29-én Besztercebányán került megszervezésre a GASTRO CUP 2024 elnevezésű nemzetközi szakács verseny, melynek Junior versenyszámában az Ózdi SZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot Szaniszló Ákos 12. évfolyamos szakács s

2024. november 29-én Besztercebányán került megszervezésre a GASTRO CUP 2024 elnevezésű nemzetközi szakács verseny, melynek Junior versenyszámában Ózdi SZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot Szaniszló Ákos 12. évfolyamos szakács szaktechnikus tanuló képviselte.
A feladat bőrös kacsamell felhasználásával egy modern, innovatív főétel elkészítése volt 60 perces határidőn belül.
A nemzetközi versenyen 16 iskola képviseltette magát 1-1 tanulóval. Ebben az erős mezőnyben Ákos ételét, melynek neve „Rozé kacsamell mandulás almával, párolt lilakáposztás-rétesrózsákkal, pirított tökmaggal hintett sütőtökpüré ágyon, cékla chips-szel tálalva”, a szakmai zsűri bronz éremmel jutalmazta.
Ezúton köszönjük a versenyszervezőnek a részvétel lehetőségét, a felkészülésben nyújtott szakmai segítséget pedig kollégáinknak, Kovácsné Gergely Mariannak, Gardi Juditnak, Bacsó Istvánnak és Gócza Lászlónénak, valamint a szakmai támogatást a Barcika Príma Kft-nek, az Ambrózia Étteremnek és Pohner Ádámnak, az ISZKOR executive chefjének, aki a felkészülés végén segített tökéletessé varázsolni a versenytányért!











KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Az Ózdi Szakképzési Centrum is bekapcsolódott a Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében megvalósuló programba
A projekt célja a projektalapú oktatás, vizsgáztatás egységes módszertanának kidolgozása, a pályaorientációs tevékenység fejlesztése.
2025. jún. 5.
Tuza Ottó
Tuza Ottó

Újabb sikerek a nemzetközi versenyen
Újabb sikert értek el tnulóink a rimaszombati versenyen.
2025. máj. 20.
Ózdi SZC
Ózdi SZC

Siker a nemezetközi szakácsversenyen
Töltött káposztában verhetetlenek vagyunk.
2025. máj. 20.
Ózdi SZC
Ózdi SZC