Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Hírek


2024. dec. 11.
Surányi

    Amikor a Bronz is aranyosan fénylik…

    2024. november 29-én Besztercebányán került megszervezésre a GASTRO CUP 2024 elnevezésű nemzetközi szakács verseny, melynek Junior versenyszámában az Ózdi SZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot Szaniszló Ákos 12. évfolyamos szakács szaktechnikus tanuló képviselte.

    Amikor a Bronz is aranyosan fénylik…
    2024. november 29-én Besztercebányán került megszervezésre a GASTRO CUP 2024 elnevezésű nemzetközi szakács verseny, melynek Junior versenyszámában Ózdi SZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot Szaniszló Ákos 12. évfolyamos szakács szaktechnikus tanuló képviselte.
    A feladat bőrös kacsamell felhasználásával egy modern, innovatív főétel elkészítése volt 60 perces határidőn belül.
    A nemzetközi versenyen 16 iskola képviseltette magát 1-1 tanulóval. Ebben az erős mezőnyben Ákos ételét, melynek neve „Rozé kacsamell mandulás almával, párolt lilakáposztás-rétesrózsákkal, pirított tökmaggal hintett sütőtökpüré ágyon, cékla chips-szel tálalva”, a szakmai zsűri bronz éremmel jutalmazta.
    Ezúton köszönjük a versenyszervezőnek a részvétel lehetőségét, a felkészülésben nyújtott szakmai segítséget pedig kollégáinknak, Kovácsné Gergely Mariannak, Gardi Juditnak, Bacsó Istvánnak és Gócza Lászlónénak, valamint a szakmai támogatást a Barcika Príma Kft-nek, az Ambrózia Étteremnek és Pohner Ádámnak, az ISZKOR executive chefjének, aki a felkészülés végén segített tökéletessé varázsolni a versenytányért!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Áldott, békés karácsonyt kívánunk!

    Áldott, békés karácsonyt kívánunk!

    Békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk!

    2024. dec. 19.
    Tuza Ottó
    Célba értek a mézeskalácsok

    Célba értek a mézeskalácsok

    Megérkezett Kárpátaljára az Ózdi Szakképzési Centrum iskoláiban sütött 1000 darab mézeskalács.

    2024. dec. 17.
    Tuza Ottó
    Mert adni jó!

    Mert adni jó!

    2024. december 12-én iskolánk 10/5 osztályának szakács tanulói Tőzsér György és Hodop Krisztián tanár urak közreműködésével gulyáslevest főztek, amelyet a kazincbarcikai Nappali Melegedőben tartózkodó hajléktalan személyek számára ajánlottak fel.

    2024. dec. 13.
    Ózdi SZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium


    KIMIKK
    Panett cukrászüzemTovább a  Kazincbarcikai  Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Ózdi Szakképzési Centrum

        3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

      • Telefon: +36 (48) 310-158

        E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

        OM azonosító: 203046

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


      2024Ózdi Szakképzési Centrum