Hírek
2024. dec. 11.
Surányi
Surányi
Amikor a Bronz is aranyosan fénylik…
2024. november 29-én Besztercebányán került megszervezésre a GASTRO CUP 2024 elnevezésű nemzetközi szakács verseny, melynek Junior versenyszámában az Ózdi SZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot Szaniszló Ákos 12. évfolyamos szakács s

2024. november 29-én Besztercebányán került megszervezésre a GASTRO CUP 2024 elnevezésű nemzetközi szakács verseny, melynek Junior versenyszámában Ózdi SZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot Szaniszló Ákos 12. évfolyamos szakács szaktechnikus tanuló képviselte.
A feladat bőrös kacsamell felhasználásával egy modern, innovatív főétel elkészítése volt 60 perces határidőn belül.
A nemzetközi versenyen 16 iskola képviseltette magát 1-1 tanulóval. Ebben az erős mezőnyben Ákos ételét, melynek neve „Rozé kacsamell mandulás almával, párolt lilakáposztás-rétesrózsákkal, pirított tökmaggal hintett sütőtökpüré ágyon, cékla chips-szel tálalva”, a szakmai zsűri bronz éremmel jutalmazta.
Ezúton köszönjük a versenyszervezőnek a részvétel lehetőségét, a felkészülésben nyújtott szakmai segítséget pedig kollégáinknak, Kovácsné Gergely Mariannak, Gardi Juditnak, Bacsó Istvánnak és Gócza Lászlónénak, valamint a szakmai támogatást a Barcika Príma Kft-nek, az Ambrózia Étteremnek és Pohner Ádámnak, az ISZKOR executive chefjének, aki a felkészülés végén segített tökéletessé varázsolni a versenytányért!











KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Megjelent a pályaválasztási kiadványunk
idén is elkészítettük pályaválasztási kiadványunkat, amelyet a beiskolázási körzetben tanuló 7. és 8. évfolyamos diákoknak eljuttatunk.
2025. okt. 21.
Tuza Ottó
Tuza Ottó

Tervezd a jövőd! Válaszd a szakképzést!
Idén negyedik alkalommal rendeztük meg pályaválasztási kiállításunkat.
2025. okt. 16.
Tuza Ottó
Tuza Ottó

EuroSkills 2025
Négy aranyérmet nyertek a magyarok Európa legnagyobb szakmai versenyén
2025. szept. 15.









