Ózdi Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Akkreditált vizsgaközpont


Kedves érdeklődő!

 

 

Szeretettel köszöntöm Önöket, az Ózdi Regionális Független Vizsgaközpont valamennyi munkatársa nevében.
Vizsgaközpontunk az új szakképzési rendszer részeként, a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvényben meghatározott feladatok ellátásra jött létre.

Célunk, hogy a szakmai és képesítő vizsgák szervezését és lebonyolítását a lehető legmagasabb színvonalon végezzük. Ennek érdekében szem előtt tartjuk a szakképzés, a piac és gazdasági szereplők által felmerült igényeket, ezzel hozzásegíthetjük a vizsgára jelentkezőket ahhoz, hogy a választott szakmai végzettséget megszerezve a munkaerőpiacon sikeresen érvényesülhessenek.

Vizsgáztatási területünk lefedi az Ózdi Szakképzési Centrum képzéseit, kiegészítve a Képzések Egységes Osztályozási Rendszere (KEOR) szerint kapcsolódó szakmákkal és szakképesítésekkel.

Vizsgapartnereink révén számos helyszínen fogunk szakmai és képesítő vizsgákat szervezni. Ezen tevékenységünk színvonalát és jogszabályi megfelelését magasan képzett és motivált szakemberekkel, valamint jól felszerelt vizsgahelyszínek bevonásával kívánjuk biztosítani. Tudjuk és hisszük, hogy sikeres működésünk kulcsa a minőségi, szakszerű, pártatlan munkavégzés, az etikus magatartás. Ennek érdekében vizsgaközpontunk belső szabályzataiban egyértelműen meghatározza munkatársaink feladatait, felelősségi és hatásköreit. Ezek betartása elvárás mindannyiunk felé.

Bízunk benne, hogy a szakmai vizsgáztatás innovációja, a gyakorlatközpontúság, az értékelés szemléletváltásával hozzájárulunk a szakmai oktatás megújulásához, a képzések minőségének javításához és ezekkel együttesen a vizsgázók eredményességéhez.

Amennyiben leendő vizsgázóként, vizsgáztatóként, vagy szakértőként felkeltettük érdeklődését tájékozódjon honlapunkon, vagy elérhetőségeink egyikén keressen minket bizalommal! Reméljük, hogy vizsgáink egyikén személyesen is találkozhatunk!

Kellerné Göcző Marianna
az Ózdi Regionális Független Vizsgaközpont vezetője 

Tovább a vizsgaközpont honlapjára


 • KIM
 • IKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Ózdi Szakképzési Centrum

    3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

   • Telefon: +36 (48) 310-158

    E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

    OM azonosító: 203046

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


   2023Ózdi Szakképzési Centrum