Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Digitális SzakmaAjánló


Digitális SzakmaAjánló

Tanácstalan vagy a

Digitális szakmaajánló

Tanácstalan vagy a pályaválasztásoddal kapcsolatban? Nem tudod merre tovább? Mi segítünk! A Digitális SzakmaAjánló célja, hogy az általad megválaszolt kérdések alapján személyre szabott ajánlást kapj, hogy milyen irányt válassz, ha a szakképzés érdekel. Ha bizonytalan vagy, hogy mi a Neked való terület, orientációs előkészítő évfolyam segítheti a pályaválasztást.

Miért válaszd a Digitális SzakmaAjánlót?

Segít kiválasztani a személyiségedhez leginkább illeszkedő szakmát. Bizonytalan vagy, hogy merre is tovább? Itt a lehetőség! Tudjuk meg együtt!

Miért válaszd a szakképzést

A teszt eléréséhez kattints a képre:

Teszt indításaKIMIKK
Panett cukrászüzemTovább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Ózdi Szakképzési Centrum

   3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

  • Telefon: +36 (48) 310-158

   E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

   OM azonosító: 203046

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


  2024Ózdi Szakképzési Centrum