Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Projektek


Erasmus+-Kassa 2023

Erasmus + - Kassa 2023

 1. május 8-22 között 14 hegesztő diák indult útra Kassa irányába, hogy második csapatként szerezennek szakmai tapasztaltot külföldi környezetben.

A program résztvevői az első munkanapon megismerkedtek munkavégzésük helyszíneivel, a rájuk váró feladatokkal, délután pedig látogatást tettek Kassa belvárosában.

A gyakorlati munkavégzés mellett kísérő tanáraik színes, tartalmas és változatos szabadidős programokkal tették emlékezetessé a kassai szakmai gyakorlatot.

A tapasztalatszerzés végén mindenki megkapta az Europass bizonyítványt, mely a program sikeres teljesítését igazolja.

 1. június 2-án, már itthoni környezetben tartottak a fiatalok tartalmas élménybeszámolót az átélt időszakról iskolatársaik és az érdeklődők számára.

GALÉRIA

Kassa 2023

Kirándulás
Tanulóink
Kirándulás


KIMIKK
Panett cukrászüzemTovább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Ózdi Szakképzési Centrum

   3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

  • Telefon: +36 (48) 310-158

   E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

   OM azonosító: 203046

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


  2024Ózdi Szakképzési Centrum