Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Projektek


Erasmus+ - Kassa 2022

„DEÁKOSOK VÁNDORÚTON”

 1. november 7-én az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola 14 végzős hegesztő tanulója útra kelt Kassára, ahol 2 hetet töltöttek el szakmai program keretében. Az utazók névsora: Boros Attila, Daróczi Péter Ferenc, Dudás Attila, Ecsedi-Papp Zoltán Dominik, Hamvai Tamás, Kiss Balázs Ferenc, Kiss Kevin, Kovács Márió, Lőkös Ferenc, Nagy Roland, Pavlánszki Tibor, Pisák Erik, Varga Marcell, Varga Máté. Kísérők: Baglyosné Ferencz Ildikó és Simon Ilona.

Az utazást, melynek fantázianeve; „Deákosok vándorúton”, az Erasmus+ programnak köszönhetjük. Ennek keretében a szakképzéssel foglalkozó intézmények 2-3 hetes, szakmai gyakorlattal egybekötött utazásokat szervezhetnek tanulóik részére.

A Covid járvány miatt pár év kimaradt, de végre lehetőségünk nyílt rá, hogy megvalósíthassuk Erasmus+ programjainkat. A novemberi utazást tavasszal és nyáron további három fogja követni, Ausztria, Szlovákia és Spanyolország területén.

A 2023. év elején további Erasmus+ pályázatokat fogunk benyújtani, mivel úgy látjuk, tanulóink nagyon sokat profitálhatnak ezekből a projektekből, mind szakmai szempontból, mind a rengeteg pozitív élmény terén.

 1. december 14-én, a programon részt vevő tanulók előadásában hallgathatták meg a 10. évfolyamos diákok, hogyan élték meg ezt a két izgalmas hetet. Elmesélték, milyen cégeknél voltak szakmai gyakorlaton, ott milyen munkákat végeztek, és hogyan teltek a délutánok, hétvégék. Átadták hasznos tapasztalataikat, melynek nem titkolt célja, hogy felkeltse az alsóbb évfolyamos diákok figyelmét a program iránt, hiszen újabb nagyszerű utazások várnak a Deákosokra.

A fényképes útibeszámolók nagy sikert arattak, csakúgy, mint a kísérő kollégák által elmondott információk a kiválasztás menetéről, az utazás során biztosított ellátásról. (Az utazás teljes költségét a program fedezi.)

A program végén a tanulók magyar és angol nyelvű bizonyítványt kaptak, mely már az egységes európai elvárásoknak is megfelel.

GALÉRIA

Kassa 2022

Indulás
Utazás
Kirándulás


KIMIKK
Panett cukrászüzemTovább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Ózdi Szakképzési Centrum

   3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

  • Telefon: +36 (48) 310-158

   E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

   OM azonosító: 203046

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


  2024Ózdi Szakképzési Centrum