Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Projektek


Erasmus+

Erasmus+ pályázat

 

 

A 2018-ban megnyert Erasmus+ pályázat keretén belül az észak-olaszországi Grado városában vettek részt az iskola szakoktatói és szaktanárai tanulmányúton.

A mobilitási program során az eltelt hét nap alatt megismerkedtünk az olasz gasztronómiával, helyben termelt tradicionális alapanyagokkal, és a híres olasz vendégszeretettel.

A Marco Polo olasz partner által tökéletesen megszervezett és lebonyolított szakmai programok mellett meglátogattuk azokat az éttermeket és szállodákat, ahol iskolánk tanulói nyári gyakorlatot teljesíthetnek, ha sikeresen pályáznak és részt vesznek az olasz nyelvi felkészítéseken!

Célunk, hogy a vendéglátó szakmacsoportba tartozó szakmákat tanuló diákjaink külföldi országokban tudjanak tapasztalatot szerezni, szakmailag fejlődni, idegen nyelvet elsajátítani, hazánktól eltérő gasztronómiai kultúrát megismerni!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és nem szeretnél kimaradni ebből az egyedüli, vissza nem térő élményből jelentkezz a programra!

Bővebb tájékoztatást az Árpád Telephelyen Barta Gábor szakoktatótól, vagy Kellerné Göcző Marianna igazgató-helyettes asszonytól kaphattok!KIMIKK
Panett cukrászüzemTovább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Ózdi Szakképzési Centrum

   3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

  • Telefon: +36 (48) 310-158

   E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

   OM azonosító: 203046

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


  2024Ózdi Szakképzési Centrum