Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Projektek


Earsmus+ - Bécs

2023.03.05. és 03.26. között 15 fő épületgépész ágazaton tanuló diákunk vehetett részt az Erasmus+ program keretében három hetes bécsi „kiruccanáson”, ahol a szakmai gyakorlat mellett kulturális és szabadidős programok is zajlottak. Tapasztalataikról, élményeikről tartottak előadást iskolánk többi diákjainak, amit képekkel színesítettek.

Kísérőtanárok és diákok felváltva beszéltek arról, hogyan teltek a mindennapok, milyen volt a munkahely, hogyan élték meg azt, hogy egy külföldi ország nagyvárosában töltöttek el ennyi időt. Bemutatták szállásukat, a környéket, meséltek Bécsről, a bécsi morál, kultúra rájuk gyakorolt pozitív hatásairól.

A hallgatóság figyelmesen és érdeklődéssel hallgatta őket, és látszott az arcokon a „dejónekik” érzés. Nem titkoltan szándékunk is, hogy felhívjuk intézményünk minden tanulójának figyelmét a programra, és az abban rejlő lehetőségekre. Ezért minden lehetséges fórumon igyekszünk népszerűsíteni az Erasmus+ szakképzésben megjelenő programjait.

Az előadásról videóanyagot készítettünk, amit majd megvágva, szerkesztve fogunk közzétenni.

GALÉRIA

Bécs

Illúzió
Festő tanuló
Tanulók


KIMIKK
Panett cukrászüzemTovább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Ózdi Szakképzési Centrum

   3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

  • Telefon: +36 (48) 310-158

   E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

   OM azonosító: 203046

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


  2024Ózdi Szakképzési Centrum