Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Hírek


2024. dec. 12.
Surányi

    Újabb gasztronómiai siker

    2024. december 04-én Rimaszombaton 4. alkalommal került megrendezésre a Burgonyasalátakészítő Nemzetközi Szakácsverseny, amelyen 7 iskola diákcsapata vett részt.

    Újabb gasztronómiai siker
    2024. december 04-én Rimaszombaton 4. alkalommal került megrendezésre a Burgonyasalátakészítő Nemzetközi Szakácsverseny, amelyen 7 iskola diákcsapata vett részt. Intézményünket 9/4. osztályos vendéglátós tanulók képviselték: Bencs Éva, Horváth Amina Panka, Jónás Jolanda Beatrix, a verseny előkészítésében segített Juhász Anna is.
    A nemzetközi verseny célul tűzte ki a karácsonyi gasztronómiai tradíciók terjesztését, így a versenyfeladat különleges burgonyasaláta készítése, tálalása volt. Az elkészült termékeket egy megterített ünnepi asztalon mutatta be minden csapat. A termelési és tálalási tevékenységekre 120 perc állt a tanulók rendelkezésére.
    Tanulóink kétféle burgonyasalátát készítettek: Nepáli burgonyasalátát, amelyet a benne lévő fűszerek (szezámmag, chili, kurkuma, mangó, garam masala, római kömény, mustármag) és az elkészítés módja tett különlegessé. A másik készítményünk a Füstölt lazacos burgonyasaláta volt, amely a zöldfűszeres öntettől (petrezselyem, menta, bazsalikom, fokhagyma, citromlé, dijoni mustár, zöldbab, spenót, csemegehagyma, savanyú uborka) és a füstölt lazactól vált különlegessé.
    A zsűri a tanulóink munkáját ezüst kategóriába sorolta és különdíjban részesítette a magas színvonalú konyhai tevékenységüket, a saláták különleges ízhatását és a tálalást.
    A tehetséges diákok felkészítő tanárai: Gardi Judit, Kovácsné Gergely Mariann
    Szívből gratulálunk az elért eredményhez!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Iskoláink is csatlakoztak a Zöld böjt kezdeményezéshez

    Iskoláink is csatlakoztak a Zöld böjt kezdeményezéshez

    Iskoláink is csatlakoztak a Zöld böjt kezdeményezéshez

    2025. márc. 6.
    Tuza Ottó
    Áldott, békés karácsonyt kívánunk!

    Áldott, békés karácsonyt kívánunk!

    Békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk!

    2024. dec. 19.
    Tuza Ottó
    Célba értek a mézeskalácsok

    Célba értek a mézeskalácsok

    Megérkezett Kárpátaljára az Ózdi Szakképzési Centrum iskoláiban sütött 1000 darab mézeskalács.

    2024. dec. 17.
    Tuza Ottó


    KIMIKK
    Panett cukrászüzemTovább a  Kazincbarcikai  Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Ózdi Szakképzési Centrum

        3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

      • Telefon: +36 (48) 310-158

        E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

        OM azonosító: 203046

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


      2025Ózdi Szakképzési Centrum