Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Hírek


2023. okt. 18.
Tuza Ottó

  Tervezd a jövőd! Válaszd a szakképzést!

  Pályaválasztási kiállítás Kazincbarcikán és Ózdon

  Tervezd a jövőd! Válaszd a szakképzést!

  Második alkalommal szervezte meg pályaválasztási kiállítását az Ózdi Szakképzési Centrum. Idén két helyszínen, Kazincbarcikán és Ózdon várták az általános iskolák tanulóit.

  A kazincbarcikai rendezvény összekapcsolódott az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola tanműhelyének átadásával.

  Az Ózdi Szakképzési Centrum a Kulturális és Innovációs Minisztérium jelentős támogatása mellett saját forrás bevonásával mindösszesen 175 millió forintot fordíthatott a munkálatokra, ismertette Nagy Zsuzsanna, a szakképzési centrum kancellárja, aki elmondta, hogy ebből az összegből homlokzatszigetelésre és annak színezésére, külső nyílászáró ablakok és ajtók cseréire, burkolatfelújításokra és részleges mosdó felújításra kerülhetett sor.

  A Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, Pölöskei Gáborné köszöntő szavaiban a megújult szakképzés valódi és minden más területhez képest is kiemelkedő vonzerejeként az általa biztosított karrierlehetőséget emelte ki. A szakképző intézmények tanulói nem csupán szakmát kapnak, de tanulmányaik során elsajátítva a vállalkozói szemléletet és az új ismeretek megszerzésének képességét, stabil egzisztenciát tudnak teremteni saját maguk és családjuk számára. Amikor három éve a Kormány elindította a szakképzés átalakítását, egyaránt célul tűzte ki annak környezeti, módszertani és tartalmi megújítását. Kazincbarcikán mindez teljesült, köszönhetően annak is, hogy a helyi szakképzési centrum tudott élni a lehetőséggel – mondta a helyettes államtitkár.

  Tuza Ottó főigazgató köszöntötte az átadóval egyidőben megszervezett pályaválasztási kiállítás résztvevőit, ahova Kazincbarcikáról és vonzáskörzetéből közel 400 fő 7-8. osztályos általános iskolai diákot vártak. A távolabbról érkezők a szakképzési centrum szervezésében buszokkal érkezhettek a helyszínre.

  Az ózdi rendezvénynek az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskola biztosította a helyszínt, s a rendezvényen közel 320 tanuló vett részt.

  https://ozdiszc.hu/galeria/6576dda5f270540077d7c9

  A KolorTv tudósítása sz eseményről

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  A Deák iskolaépülete

  Igazgatói pályázat

  Igazgatói pályázatot hirdetünk az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola igazgatói feladatainak ellátására.

  2024. márc. 26.
  a kiállítás plakátja

  Megnyílt a Deákos tanulók kiállítása

  Kézjegyek címmel nyílt kiállítás 2024. március 07-én iskolánk végzős grafikus tanulóinak munkáiból Kazincbarcikán a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében.

  2024. márc. 8.
  Deák
  A versenyzők indulás előtt

  Sportversenyen szerepeltek eredményesen a Gáboros diákok

  Esőben, szélben, sárban…. de végül megrendezésre került a mai napon a Mezei futóverseny, amelyről nagy büszkeséggel elmondhatjuk,hogy iskolánk tanulói hősiesen leküzdve a zord időjárási viszontagságokat, kiváló eredményeket értek el!

  2024. márc. 8.
  Gábor Áron


  KIMIKK
  Panett cukrászüzemTovább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Ózdi Szakképzési Centrum

    3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

   • Telefon: +36 (48) 310-158

    E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

    OM azonosító: 203046

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


   2024Ózdi Szakképzési Centrum