Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Hírek


2023. ápr. 14.

    Sport és egészségnapot tartottak az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskolában

    Sport és egészségnapot tartottak az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskolában

    Sport és egészségnapot tartottak az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskolában

    Sport és egészségnapot tartottak az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskolában. A rendezvényen tanárok és diákok egyaránt részt vettek.

    Jó időben és jó hangulatban telt az az egészség és sportnap, melyet minden évben megrendeznek az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskola tanulói számára. Megszokott már, hogy a megnyitót követően az iskolaudvaron közös bemelegítéssel indítják a napot diákok a tanárokkal együtt.

    "Hagyományosan, a tavaszi szünetet megelőző utolsó tanítási napon kerül sor az iskolánkban a sport és egészségnap rendezvényre, amit az éves munkaterve is tartalmazza az iskolának. Ezen a napon, úgymond még a húsvéti ünnepkört megelőzően, igyekezetünk szerint a végzős tanulók bevonásával is egy tanítás nélküli munkanapra kerül sor, aminek programját a testnevelő kollégák, két fő állította össze zömében, de bevonásra került az ifjúságvédelmi védőnő is. Így igen változatos programok várják ezen a napon a tanulókat két helyszínen, egyrészt az iskola területén az udvaron, valamint a városi stadionban, beleértve annak kondi parkját is" - nyilatkozta dr. Alabán Péter, az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskola igazgatója.

    Az Ózdi Városi Stadion műfüves pályáján kispályás labdarúgás zajlott, ami a legnépszerűbb elfoglaltságot ígérte a diákoknak. De a tollaslabdázásra, a kosárlabda büntető dobásokra, a célba dobó és góllövő versenyekre is sok lelkes jelentkező akadt. Az osztályokat az egyes állomáshelyekre az osztályfőnökök vagy a kijelölt oktatók kísérték. Pataki Gabriella ifjúságvédelmi védőnő is részt vett a programok szervezésében, aki elmondta, hogy a tanulók remek ötletnek tartják az egészség és sportnapot.

    "Nagyon élvezik. Nemcsak a játékos feladatokat, amikor ugráló kötelezhetnek, futballmérkőzések vannak és tollasozhatnak, tehát különböző spotágakban kipróbálhatják magukat, hanem a mindennapi egészséges életmóddal kapcsolatos értékrendeket játékos feladatokon keresztül, akárcsak egy totó vagy egy játékos - mint tavaly az ételkészítés, az idén egyéb programoknál megtanulhatják, meg is tanulják, miközben ő végzi, nemcsak egy elmélet tananyagot sajátít el, mint egy iskolai óra, hanem állomáshelyenként ki is próbálhatja saját magát" - emelte ki Pataki Gabriella, ifjúságvédelmi védőnő.
    A tapasztalat azt mutatja, hogy minden ilyen és hasonló eseményre évek múlva is visszaemlékeznek a diákok, akik minden állomást végigjártak a nap folyamán.

    Az iskola vezetése a jövőben is tervezi a sport és egészségnap megtartását. Minden évben új elemekkel bővítik a programok sorozatát, így nagyobb lehetőséget kínálnak a diákoknak arra, hogy az egészséges életmód jegyében töltsék szabadidejük egy részét, mind a táplálkozásban, mind pedig a mozgásban.

    Diákok a sportpályánRöplabdázó diákok

    (https://www.ozd.hu/content/40944-sport-es-egeszsegnapot-tartottak-az-ozdi-szc-gabor-aron-technikum-es-szakkepzo-iskolaban)

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    A Deák iskolaépülete

    Igazgatói pályázat

    Igazgatói pályázatot hirdetünk az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola igazgatói feladatainak ellátására.

    2024. márc. 26.
    a kiállítás plakátja

    Megnyílt a Deákos tanulók kiállítása

    Kézjegyek címmel nyílt kiállítás 2024. március 07-én iskolánk végzős grafikus tanulóinak munkáiból Kazincbarcikán a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében.

    2024. márc. 8.
    Deák
    A versenyzők indulás előtt

    Sportversenyen szerepeltek eredményesen a Gáboros diákok

    Esőben, szélben, sárban…. de végül megrendezésre került a mai napon a Mezei futóverseny, amelyről nagy büszkeséggel elmondhatjuk,hogy iskolánk tanulói hősiesen leküzdve a zord időjárási viszontagságokat, kiváló eredményeket értek el!

    2024. márc. 8.
    Gábor Áron


    KIMIKK
    Panett cukrászüzemTovább a  Kazincbarcikai  Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Ózdi Szakképzési Centrum

        3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

      • Telefon: +36 (48) 310-158

        E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

        OM azonosító: 203046

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


      2024Ózdi Szakképzési Centrum