Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Hírek


2025. máj. 20.
Ózdi SZC

    Újabb sikerek a nemzetközi versenyen

    Újabb sikert értek el tnulóink a rimaszombati versenyen.

    Újabb sikerek a nemzetközi versenyen

    A FOURFEST – EUROAKADEMIK GASTRO 2025 második napján került megszervezésre a pincérek és a junior szakácsok versenye.

    Oláh-Lukács Lajos az Ózdi SZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium szakács tanulója Borjú szűzérmék whiskys-kávés jus-vel, medvehagymás variációkkal, juhtúrós polenta és roppanós répa körettel ételkreációját ezüstéremmel díjazták. Felkészítő oktató: Bacsó István

    Köszönjük a támogatást Pálfi Edinának és az Ambrózia Étterem és Panzió csapatának, illetve a My Green-nek a versenyen használt mikrozöldségeket!

    Az iskola pincér csapata mexikói fiesta témájú díszasztal terítését a szakmai zsűri bronzéremmel jutalmazta. Nagy feltűnést keltett az élet ünnepének biodíszlete, melynek szerepét Rosza Viktor oktató kolléga vállalta. Felkészítő oktató: Márkus-Juhász Orsolya Köszönjük a támogatást Gócza Gabriella kozmetikus oktatónak és a Gavallér Virágnak!

    Az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskola csapata pincér kategóriában "ezüst sávban" végzett mexikói terítés és kreációk tematikában A csapat tagjai Bódi Tifani Zsuzsanna és Becskeházi Kármen 2/10 P osztályos tanulók. Felkészítő oktató: Barta Gábor. 

    Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak!

    497521781_1328875662004012_8371383457828977130_n.jpg498153870_1248521643942495_6234919490131481267_n.jpg497242609_1328875665337345_3524120227146651546_n.jpg497918508_1328875852003993_6423883947031718800_n.jpg497604006_1328875885337323_1575680585679436219_n.jpg497908911_1248521603942499_1552580251172729839_n.jpg

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Siker a nemezetközi szakácsversenyen

    Siker a nemezetközi szakácsversenyen

    Töltött káposztában verhetetlenek vagyunk.

    2025. máj. 20.
    Ózdi SZC
    Húsvéti üdvözlet

    Húsvéti üdvözlet

    Húsvéti üdvözlet

    2025. ápr. 16.
    Iskoláink is csatlakoztak a Zöld böjt kezdeményezéshez

    Iskoláink is csatlakoztak a Zöld böjt kezdeményezéshez

    Iskoláink is csatlakoztak a Zöld böjt kezdeményezéshez

    2025. márc. 6.
    Tuza Ottó


    KIMIKK
    Panett cukrászüzemTovább a  Kazincbarcikai  Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Ózdi Szakképzési Centrum

        3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

      • Telefon: +36 (48) 310-158

        E-mail: titkarsag@ozdiszc.hu

        OM azonosító: 203046

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


      2025Ózdi Szakképzési Centrum