Hírek
Ózdi SZC
Újabb sikerek a nemzetközi versenyen
Újabb sikert értek el tnulóink a rimaszombati versenyen.

A FOURFEST – EUROAKADEMIK GASTRO 2025 második napján került megszervezésre a pincérek és a junior szakácsok versenye.
Oláh-Lukács Lajos az Ózdi SZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium szakács tanulója Borjú szűzérmék whiskys-kávés jus-vel, medvehagymás variációkkal, juhtúrós polenta és roppanós répa körettel ételkreációját ezüstéremmel díjazták. Felkészítő oktató: Bacsó István
Köszönjük a támogatást Pálfi Edinának és az Ambrózia Étterem és Panzió csapatának, illetve a My Green-nek a versenyen használt mikrozöldségeket!
Az iskola pincér csapata mexikói fiesta témájú díszasztal terítését a szakmai zsűri bronzéremmel jutalmazta. Nagy feltűnést keltett az élet ünnepének biodíszlete, melynek szerepét Rosza Viktor oktató kolléga vállalta. Felkészítő oktató: Márkus-Juhász Orsolya Köszönjük a támogatást Gócza Gabriella kozmetikus oktatónak és a Gavallér Virágnak!
Az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskola csapata pincér kategóriában "ezüst sávban" végzett mexikói terítés és kreációk tematikában A csapat tagjai Bódi Tifani Zsuzsanna és Becskeházi Kármen 2/10 P osztályos tanulók. Felkészítő oktató: Barta Gábor.
Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak!
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Országos Szakképzési Tanévnyitó
Miskolci SZC Szemere Bertalan Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium adott otthont az idei Országos Szakképzési Tanévnyitó ünnepségnek.
Tuza Ottó

Az Ózdi Szakképzési Centrum is bekapcsolódott a Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében megvalósuló programba
A projekt célja a projektalapú oktatás, vizsgáztatás egységes módszertanának kidolgozása, a pályaorientációs tevékenység fejlesztése.
Tuza Ottó

Siker a nemezetközi szakácsversenyen
Töltött káposztában verhetetlenek vagyunk.
Ózdi SZC