Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Hírek


2023. ápr. 14.

    I. Bródy "Kadét" Sportnap Ózdon

    Április 5-én tartották az I. Bródy „Kadét” Sportnapot Ózdon, a Vitkó Lovas-tanyán.

    I. Bródy "Kadét" Sportnap Ózdon

    Az Ózdi SZC Bródy Imre technikumnak jelenleg együttműködési megállapodása van a Honvédelmi Minisztériummal, de rövidtávú tervei között szerepel a Honvéd Kadét Programhoz való csatlakozás. Ennek első lépéseként, a Honvédelmi Sportszövetség pályaorientációs pályázatát elnyerve, rendezték meg a sportnapot, ahol a leendő kadétok 14 csapatban, csapatonként 4-5 fővel küzdöttek meg egymással a különböző ügyességi feladatokban. (Érdekesség, hogy egy helyi általános iskola is csapatot indított azért, hogy megküzdjenek a nagyobbakkal.)

    Vitkó Egon - a helyszín tulajdonosa - szívügyeként kezeli a honvédelemmel kapcsolatos programokat. Hagyományőrző Huszáregyesületének képviselője fegyverbemutatót tartott az érdeklődő gyerekeknek, akik emellett Babik Zoltán törzsőrmestertől ízelítőt kaptak még harctéri életmentésből és különböző önvédelmi fogásokból. A versenyfeladatok lebonyolításához segítséget nyújtott az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 4. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda airsoft fegyverek biztosításával. Deklava Mariann, az intézmény vezetője bejelentette, hogy a hagyományteremtő esemény első lépcsőjeként a legjobb csapat megkapja a "honvéd vándorkupát", amiért jövőre újra meg lehet küzdeni érte. A szponzoroknak köszönhetően sok értékes ajándék talált gazdára.

    A sportnap zárására megérkezett Kleszó Zsófia, a Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Technikum, Szakközépiskola és Gimnázium "kutyás lányaként" ismert kadétja, aki bemutatót tartott kedvencével. Ezt követően a kadétprogram keretében tanult Krav Maga önvédelmi fogásokat mutatott be két társával együtt. A rendezvény lebonyolításához a szervezők nagy segítséget kaptak Nagy László főtörzsőrmestertől, az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred 10. Területvédelmi Zászlóalj honvédelmi nevelési referensétől. Gulyás László alezredes, zászlóaljparancsnok pedig támogatásáról biztosította a leendő kadétiskola igazgatónőjét.

    (https://honvedelem.hu/hirek/i-brody-kadet-sportnap-ozdon.html)

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    A Deák iskolaépülete

    Igazgatói pályázat

    Igazgatói pályázatot hirdetünk az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola igazgatói feladatainak ellátására.

    2024. márc. 26.
    a kiállítás plakátja

    Megnyílt a Deákos tanulók kiállítása

    Kézjegyek címmel nyílt kiállítás 2024. március 07-én iskolánk végzős grafikus tanulóinak munkáiból Kazincbarcikán a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében.

    2024. márc. 8.
    Deák
    A versenyzők indulás előtt

    Sportversenyen szerepeltek eredményesen a Gáboros diákok

    Esőben, szélben, sárban…. de végül megrendezésre került a mai napon a Mezei futóverseny, amelyről nagy büszkeséggel elmondhatjuk,hogy iskolánk tanulói hősiesen leküzdve a zord időjárási viszontagságokat, kiváló eredményeket értek el!

    2024. márc. 8.
    Gábor Áron


    KIMIKK
    Panett cukrászüzemTovább a  Kazincbarcikai  Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Ózdi Szakképzési Centrum

        3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

      • Telefon: +36 (48) 310-158

        E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

        OM azonosító: 203046

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


      2024Ózdi Szakképzési Centrum