Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Hírek


2023. ápr. 28.

  Ózdi vállalkozásokat látogattak meg intézményeink tanulói

  Ózdi vállalkozásokat látogattak meg intézményeink tanulói

  Ózdi vállalkozásokat látogattak meg intézményeink tanulói

  A Rombauer Alapítvány szervezésében a Neutrik Gruop, a Wellis, a Frank HUngaria Kft és a Spal Kft. ózdi telephelyeire látogattak az Ózdi SZC tanulói, ahol megismerkedtek az üzemek működésével.

  Tanulóink a gyár előttTanulóink a gyár előttA Rombauer Alapítvány képviselői beszélnek a diákokhozTanulóink a Welli előttTanulóink a Wellis előtt

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  A Deák iskolaépülete

  Igazgatói pályázat

  Igazgatói pályázatot hirdetünk az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola igazgatói feladatainak ellátására.

  2024. márc. 26.
  a kiállítás plakátja

  Megnyílt a Deákos tanulók kiállítása

  Kézjegyek címmel nyílt kiállítás 2024. március 07-én iskolánk végzős grafikus tanulóinak munkáiból Kazincbarcikán a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében.

  2024. márc. 8.
  Deák
  A versenyzők indulás előtt

  Sportversenyen szerepeltek eredményesen a Gáboros diákok

  Esőben, szélben, sárban…. de végül megrendezésre került a mai napon a Mezei futóverseny, amelyről nagy büszkeséggel elmondhatjuk,hogy iskolánk tanulói hősiesen leküzdve a zord időjárási viszontagságokat, kiváló eredményeket értek el!

  2024. márc. 8.
  Gábor Áron


  KIMIKK
  Panett cukrászüzemTovább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Ózdi Szakképzési Centrum

    3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

   • Telefon: +36 (48) 310-158

    E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

    OM azonosító: 203046

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


   2024Ózdi Szakképzési Centrum